Soorten verzekeringen

Welke soorten verzekeringen zijn er. Eigenlijk teveel om op te noemen. Toch kunt in één opslag in de categorieënlijst zien welke soorten verzekeringen er zijn. Een aantal zullen slechts op u van toepassing zijn.

Een zorgverzekering en een wa-autoverzekering bijvoorbeeld zijn verplicht,  een familiale-, en een fietsverzekering weer niet, maar wel aan te raden.

In het artikel over uitvaartverzekering vergelijken worden tips getoond om te kunnen vergelijken tussen verschillende verzekeraars. Omdat dit vrijblijvend is, is dit zeker de moeite waard om eens rustig door te nemen. U zult merken als u door alle soorten verzekeringen heen loopt, u een paar dingen op zullen vallen. Veel aanbiedingen en nog meer kortingen.

Laat u niet gek maken en noteer rustig voor uzelf hoeveel maandpremie u wordt aangeboden. Doe dit met alle soorten verzekeringen en als eindconclusie zal blijken dat vaak teveel betaald wordt.

Zoals eerder besproken is de zorgverzekering verplicht, toch is ook hier nog veel in te halen. Zorgverzekeraars bieden u vaak een te uitgebreid pakket aan. Lage premie hoger eigen risico, misschien een optie. Lees hier meer over. Daarom bestaat de mogelijkheid om bij De Friesland zelf een afgemeten zorgpakket samen te stellen. U betaald dan alleen waar u ook gebruik van maakt.

Nog een paar soorten verzekeringen onder elkaar:

Autoverzekering                             Ohra

Brommerverzekering                      ANWB

Cabrioverzekering                          Independer

Fietsverzekering                             Meeùs

Inboedelverzekering                       Univé

Oldtimerverzekering                       Meeùs

Reisverzekering                             Delta Lloyd

Uitvaartverzekering                        Yarden

Zorgverzekering                             Ditzo

Verkeerde bezuiniging

Doordat uw inboedel door de jaren heen meer waard is geworden, wordt vaak vergeten om de inboedel op te waarderen. Lees bij inboedelverzekering waar u op moet letten. Dit zelfde geldt ook voor uw opstalverzekering. Een verkeerde bezuiniging dus omdat schade gevallen niet maximaal uitgekeerd zullen worden bij onderverzekering.

Option Yard is een revolutionair handelsplatform voor binaire opties, dat een breed aanbod met unieke functies om het voor te maken om risico’s en de te stellen.

Wilt u alles nog eens rustig doorlezen check dan wikipedia.org/wiki/Verzekering.

Dit bericht is geplaatst in Soorten verzekeringen met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.