Dierenverzekering voor katten/poesen

U kunt een dierenverzekering voor katten afsluiten, bij verschillende verzekeraars. In mijn vorig artikel over honden, heb ik u verteld wat de voor- en nadelen zijn om een verzekering af te sluiten. Eigenlijk geldt voor dit dier dezelfde regels als bij alle viervoeters.

Het verschil is echter dat bij een poes veel lagere kosten worden berekend. Je bent al klaar voor €10,- per maand. U kunt dus ook zeggen:  ik leg elke maand iets op zij. U zou vermoeden dat een kat meer risico’s met zich meebrengt en natuurlijk is dit ook zo, maar alles heeft te maken hoe groot en hoe zwaar een dier is.

Laat u eerst goed voorlichten

Zet uw zaakjes eerst goed op een rij en laat u eerst goed voorlichten. Bekijk dan of het wel of geen zin heeft om over te gaan tot het afsluiten van zo’n kattenverzekering. Zelf zou ik hier niet voor kiezen. Wanneer u vragen heeft, stuur mij dan een mail. Ik zal dit dan zo spoedig mogelijk proberen uit te zoeken voor u. Nee dit kost niks!