Autoverzekering Cabrio

Een autoverzekering voor een cabrio valt in sommige gevallen duurder uit dan voor een gewone auto.

  • Een Cabrio is een auto met een inklapbaar open dak en vandaar dat er meestal iets meer gerekend wordt voor een autoverzekering.
  • Omdat de nieuwwaarde hoger ligt bij een Cabrio betaal je meer premie.
  • Kans op schade is groter met een stoffen dak.
  • Sommige verzekeraars hebben speciaal een verzekering voor een cabrio.

U kunt een autoverzekering voor een cabriolet direct afsluiten. Dit kan online en binnen 2 dagen heeft u de polis in huis. Het is ook mogelijk om eerst een berekening te maken en deze te vergelijken met andere verzekeraars. Zo kunt u voor u zelf bepalen welke het beste bij u past.
Advies autoverzekering Cabrio

Advies voor een Cabrio autoverzekering  kunt u bij elke verzekeringsmaatschappij opvragen. Over bijvoorbeeld WA, WA- plus of ALL risk. Direct online auto verzekeren is mogelijk. Als advies wordt gegeven auto’s ouder dan 10 jaar alleen WA te verzekeren. Auto’s van 6 tot 10 jaar WA-plus ofwel WA casco verzekeren. En auto’s van 0 tot 5 jaar ALL-risk. Betaal niet teveel aan autoverzekering als dit niet nodig is. De nieuwwaarde van de auto is dus bepalend voor de juiste keuze verzekering en de dagwaarde.De dagwaarde houdt in hoeveel uw auto op dat moment waard is. Dit hangt af hoe nieuw en wat voor merk auto dit is. Een inzittenden verzekering is niet noodzakelijk, maar wel handig om gezeur van betaling te voorkomen.

Dit bericht is geplaatst in Cabrioverzekering met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.