Auto leasen of kopen

Als eerste in Nederland lanceerde Auto.nl in 2017 een webshop voor nieuwe en gebruikte auto’s. Klanten bestellen online en krijgen hun nieuwe of gebruikte auto voor de deur afgeleverd. Snelle leadopvolging en 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie trekt consumenten over de streep om te bestellen, zo adverteren zij op hun website.

Leuke beloftes, maar komen zij dit ook waar? Aan de positieve reacties te zien, moet je hun gelijk geven. Tevens waren zij ook nog eens de beste website van 2018. Neem gerust eens een kijkje in hun ruime assortiment aan auto’s en vergelijk ze met andere. Een auto leasen of kopen is bij hun ook een mogelijkheid. Wil je ook gelijk een autoverzekering afsluiten?

Wat houdt leasen in

Leasen is een vorm van krediet waarbij de kredietverstrekker of lessor een goed aankoopt en deze gedurende een vooraf overeengekomen termijn en tegen een vaste vergoeding ter beschikking stelt van de kredietnemer of lessee. Ingewikkeld? Klopt.

Simpel gezegd: U huurt, pacht, of leaset een auto. Na een afgesproken termijn kunt u die auto overnemen tegen een gereduceerd bedrag of natuurlijk overstappen naar een weer nieuwere auto. Dit is aan u, niks meer en niets minder.

Wat houdt kopen in

Het kopen kan rechtstreeks online van het ruime assortiment dat bedrijven tot hun beschikking hebben. Bijna alle automerken zijn verkrijgbaar en in alle prijsklassen. Bij het auto leasen of kopen zijn er de volgende voordelen.

  • Gratis thuisbezorgd
  • Niet goed, Geld terug
  • Minimaal 1 jaar garantie
  • 138 servicepunten
  • Transparant
  • Chatoptie op website
  • 1 jaar Bovag garantie
  • Gratis eerste grote beurt

Komen er dan echt geen kosten meer bij?

Nee, ik heb dit zelf nagevraagd via de chatbox van de website. De prijs die je bij Auto.nl ziet is het totale bedrag dat je uiteindelijk betaald. Het rijklaarmaken van je auto tot het afleveren bij jou voor de deur, het zit er allemaal bij in.

De auto’s op Auto.nl zijn áltijd goedkoper dan in een showroom. Bij gebruikte auto’s is dat gemiddeld 3 % en bij nieuwe gemiddeld 9 %! Ik zie op hun site ook nog dat je 1 jaar pechhulp, 5 jaar APK hebt. Toch wel interessant om eens een kijkje te nemen in hun keuken. Voor informatie over een verzekering, keer terug naar het hoofdmenu.