Reaal

reaalReaal is een verzekeraar die tot één van de grootste verzekeraars in Nederland behoort. De historie van Reaal laat zien dat deze veel naamsveranderingen heeft doorstaan. Zo is Reaal opgericht in 1904 en door een fusie van De Centrale en Concordia in 1907 is deze verzekeraar ontstaan. Pas veel later in 1990 noemde men, ook weer door samenvoegingen van verschillende banken, het de Reaal Groep. Door een nog sterkere positie te krijgen heeft Reaal ook de “Nieuwe Hollandse Lioyd en Zurich Nederland overgenomen. Na een aantal jaar SNS Reaal geheten te hebben, is dit toch gewoon weer Reaal geworden.

Verzekeren

Als het nu om een autoverzekering, zorgverzekering of reisverzekering gaat, u kan altijd bij hun terecht. Maar ook op het gebied van beleggen, spaarhypotheek en lijfrente vallen onder de mogelijkheid. Reaal regelt het allemaal. Dus alles is mogelijk, zowel op het gebied van verzekeringen als op het gebied van bankzaken. Het pensioen wordt geregeld door Zwitserleven. Zwitserleven is een pensioenverzekeraar die de pensioenen verzorgt van werknemers. Zwitserleven staat bij de meeste mensen bekend als “Het Zwitserleven Gevoel”

Financieel adviseur

Een financieel adviseur helpt u bijvoorbeeld met een schadeverzekering of met een hypotheeklening. U kunt met een onafhankelijk financieel adviseur een afspraak maken,maar het advies bij het afsluiten van een bepaald product is niet gratis. De adviseur ontvangt een vergoeding via uw premie of hij ontvangt provisie van Reaal. In 2013 mag een financieel adviseur geen provisie meer ontvangen van een verzekeraar, in dit geval Reaal. Bij een inboedelverzekering of spaarrekening mag dit nog wel. Meer informatie over de kosten van advies vindt u op de website van de AFM.

Contact

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij reaal.nl en mocht u niet tevreden zijn over een bepaald product dan kunt u uw klacht online melden. Wilt u toch liever telefonisch contact dan kan dat op Telefoonnummer 072 – 519 40 00.
Adres hoofdkantoor
Croeselaan 1, 3521 BJ Utrecht

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.