Evenementenverzekering

 

U kunt zich laten verzekeren voor elk evenement, zoals bijvoorbeeld buurtfeesten, concerten en verjaardagsfeesten. Maar natuurlijk zijn er nog een tal van evenementen waarbij dit kan. Voor een totaler overzicht verwijs ik u naar http://www.europeesche.nl of http://www.evenementenverzekering.nl

Waarom een evenementenverzekering?

Als uw feest niet door mocht gaan, dan bent u bijna altijd gedekt tegen alle gemaakte kosten. Bij overlijden, ernstig ongeval of bij ernstige weersomstandigheden, die het onmogelijk maken dat een evenement plaats kan vinden omdat het openbaar vervoer niet kan rijden, wordt vergoedt. Eigen risico is niet aan de orde bij een evenementenverzekering.

Extra opties

Als u meerdere evenementen gepland hebt, dan vraagt u een doorlopende evenementenverzekering aan. Ten eerste is dit eenvoudiger en ten tweede bent u in verhouding minder aan premie kwijt. Ook kunt u zich laten verzekeren voor brand. Online offerte afsluiten is mogelijk.

Premie berekenen

Door een aantal vragen te beantwoorden kunt u heel gemakkelijk uit laten rekenenen hoeveel premie u moet betalen. Afhankelijk van wat voor soort evenement kunt u het zo duur maken als u zelf wilt. Stap voor stap volgt u de instructie. Vragen als: Hoelang duurt het evenement? : Wilt u een ongevallen en aansprakelijkheidsdekking? : Wordt het buiten of binnen gehouden? bepalen de hoogte van de premie. Let wel dit is een voorlopige berekening en wordt pas na een definitieve aanvraag vastgesteld.

Verzekeraars

Bij de volgende evenementeverzekeraars kunt u terecht met uw opmerkingen en vragen.

evenementenverzekering.nl 020 – 430 5538 www.europeesche.nl 020 – 6515253

Dit bericht is geplaatst in Evenementenverzekering. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.