Politieverzekering

Reaal verzorgt een speciale politieverzekering die uitsluitend bestemd is voor politieambtenaren. Zij kunnen maximaal gebruik maken van alle kortingen. Politieambtenaren die van baan veranderen kunnen hier niet meer aanspraak op maken en vervallen in de normale tariefschaal. Gepensioneerden en vutters daarentegen kunnen wel gewoon van dit voordeel blijven genieten. Kijk hieronder geheel vrijblijvend voor meer informatie. Laat u goed voorlichten alvorens een beslissing te nemen.

Volledig pakket

Reaal heeft een scala aan verzekeringen onder andere: Autoverzekering, Inboedelverzekering, Opstalverzekering, Overlijdensrisicoverzekering, Reisverzekering en Wa-verzekering. Dit is slechts een kleine greep uit hun pakket. Het gaat er echter om hoe meer producten een politieambtenaar afneemt van REAAL, hoe minder maandpremie er betaald hoeft te worden. 10% is het maximum wat een politiebeambte kan ontvangen, aan korting, op een volledig pakket. Let op, er zijn dit jaar 2012 behoorlijke stijgingen. Een volledig pakket is altijd goedkoper, dan losse verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Politie zorg polis

Er is voor de politie een Politie Zorg Polis. Deze verzekering is speciaal op maat gemaakt voor de politie. PZP zoekt een bijpassend verzekeraar, eventueel bij u in de buurt.   Voor informatie of vragen kunt u terecht bij onderstaande adressen: Politieverzekering REAAL Postbus 382 1800 AJ ALKMAAR Helpdesk 079 – 3 208 250

PZP Postbus 4322 5004 JH Tilburg Telefoon 0900-900 88 77 En voor klachten t.a.v. Klachtencoördinator Postbus 4322 5004 JH Tilburg.

Op wikipedia staat alles nog eens goed beschreven. Klik hier voor verder info.

Dit bericht is geplaatst in Politie verzekering met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.