Zorgverzekering: wanneer, hoe en waar kun je precies overstappen?

Je kijkt natuurlijk ieder jaar opnieuw of je bij een andere zorgverzekeraar minder gaat betalen voor je zorgverzekering. Maar wanneer is het precies tijd om over te stappen en tot wanneer kun je overstappen? Door gebruik te maken van de Zorg Alert via www.overstappen.nl ben je er op tijd bij en bespaar je tot zo’n 200,- euro op jaarbasis. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Wanneer kun je overstappen?

Vanaf 19 november krijgt iedere inwoner van Nederland twee maanden de tijd om van zorgverzekering te veranderen. Dit is een jaarlijks moment om je huidige zorgverzekering eens goed te bekijken. Bekijk goed wat voor basisverzekering je momenteel hebt en waar je kunt besparen. Heb je ook een aanvullende verzekering en/ of een tandartsverzekering? Kies voor een beter passende dekking voor jouw situatie of laat de aanvullende verzekering weg als je denkt dat je hier het komende zorgjaar geen gebruik van gaat maken.

Hoe kun je overstappen?

Hoe je kunt overstappen vertellen wij graag. Want jij wilt toch ook zeker zijn van de goedkoopste zorgverzekering en dus kunnen besparen in de kosten? Overstappen van zorgverzekering gaat het beste via een onafhankelijke vergelijker. Het scheelt veel tijd (en geld) want je hoeft zelf niet meer allerlei websites af te zoeken voor een goed resultaat en daarnaast bespaar je ook nog eens veel geld als je via een vergelijkingssite overstapt.

Waar kun je overstappen?

Door een onafhankelijke vergelijkingssite te gebruiken ben je er zeker van dat je altijd de beste deals te pakken hebt. Dit omdat een vergelijkingssite als Overstappen.nl klanten extra kortingen kan bieden. Bij ons  krijg je tot wel 10% korting op je basispakket en 12% op je aanvullende pakket. Je bent dus voordeliger uit dan bij de aanbieder zelf en dat is natuurlijk erg fijn! Op deze manier bespaar je op jaarbasis tot wel 200,- euro.

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste zorgnieuws

Wil jij als eerste weten wanneer de nieuwe prijzen bekend zijn? En daarnaast op de hoogte blijven van al het laatste nieuws omtrent zorgverzekeringen? Schrijf je dan alvast in voor de Zorg Alert. Door je in te schrijven voor de Zorg Alert krijg je direct een melding wanneer je van zorgverzekering kan overstappen. Blijf daarnaast ook op de hoogte van wat er gaat veranderen voor komend zorgjaar 2017. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.