Uitvaartverzekering vergelijken geregeld in een paar stappen.

Een uitvaartverzekering is een verzekering die de kosten dekt van de uitvaart.  Deze uitvaartverzekering hebt u nodig om een begrafenis of  crematie mee te betalen. U kunt het natuurlijk zo duur maken als u zelf wilt. Een aantal banken en uitvaartverzekeraars kunnen deze dienst voor u verzorgen. Een paar van die uitvaartverzekeraars zijn: Dela, Yarden, Ardanta, OHRA, Reaal, Univé, Monuta, Centraal Beheer Achmea en Klaverblad.

Er zijn 2 mogelijkheden om u hiervoor te verzekeren bijvoorbeeld een geldbedrag uitgekeerd krijgen of een natura pakket. Als u kiest voor een uitvaartverzekeraar die een geldbedrag uitkeert, dan komt dit vrij, na overlijden, aan de nabestaanden. Dit is een vast bedrag. Bij een natura pakket kunt u diensten, die vooraf zijn afgesproken, kopen.

Uitvaartverzekeraars

Dela Keert geen geld uit
Yarden Keert een vast bedrag uit
Ardanta U bepaalt de keus
OHRA Zelf bepalen
Reaal Keert een vast bedrag uit
Univé Keert een vast bedrag uit
Monuta Zelf bepalen
Centraal Beheer Achmea Een vast bedrag
Klaverblad Keert een vast bedrag uit

Afhankelijk dus van uw wensen kunt u zelf bepalen bij wie en waarvoor u verzekerd wilt zijn. Zo is het mogelijk om bij verschillende uitvaartverzekeraars aan te kruisen, wat u beslist wel in uw pakket wilt hebben en wat niet. Zo ziet u in 1 oogopslag voor wat bedrag u verzekerd moet zijn. Zo betaald u nooit teveel premie voor uw uitvaartverzekering. Mocht u al oververzekerd zijn maakt dit bijvoorbeeld bij Yarden, Reaal, Centraal Beheer Achmea en Klaverblad niet uit, omdat zij het totale geld uitkeren, maar bij Dela dus wel.

Wilt u uw premie uit laten rekenen dan kan dit heel simpel. U zoekt dan naar één van bovenstaande uitvaartverzekeraars en beantwoordt de vragen die gesteld worden. Aan de hand van uw eisen en de hoogte van het verzekerde bedrag wordt een proefberekening gemaakt. Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering wordt de precieze premie bepaalt. Zo kunt u vooraf verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken. En zien welke het beste aansluit bij uw wensen.

Dit bericht is geplaatst in Uitvaartverzekering met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.