Een verzekering voor je telefoon afsluiten en weer opzeggen?

Een verzekering voor je telefoon afsluiten, is zo gepiept, maar het opzeggen is een stuk lastiger. Ik had een Samsung S6 en had deze al een aantal keren laten vallen, vandaar dat ik deze nu wilde laten verzekeren. Met het schade toestel naar de T-mobile winkel, want daar had ik deze toendertijd gekocht.

Aangekomen bij de zaak, zag ik minimaal 50 verschillende soorten hangen. Allemaal stuk voor stuk prachtig.

Goeiedag zei de verkoper, wat kan ik voor u doen? Uhm ja ik wil graag een nieuw toestel en een verzekering voor mijn telefoon afsluiten. Wat heeft u voor telefoon meneer? Een A6, zei ik. Mag ik uw toestel eens zien. Die is aan vervanging toe zie ik, zei de verkoper en toevalligerwijs hebben wij nét de allernieuwste toestellen binnen.

De nieuwste Samsung Galaxy S…., ik weet niet meer wat hij zei en hier zit nog weer een geavanceerdere camera op dan het type dat u nu heeft. Oh en hoe duur is die, vroeg ik? Voor een abonnement voor 2 jaar slechts €52,- per jaar. Dus onbeperkt belle en internette. Verzekering erbij dus? Ja doe maar, tis tenslotte een duur toestel. Dan komt het u op €62,- meneer.

Dus 10 euro per maand aan verzekering, valt mee dacht ik. Later ging ik eens wat sneupen op internet en vond al snel bedragen van €4,- per maand. Scheelt €72,- per jaar, keer 2 is €144.-! Hoe kom je er  dan weer vanaf?

Zo’n verzekering staat dan weer los van waar je die telefoon koopt. Het is dus lastig zoeken, maar ik heb het gevonden, wanneer je dit bij T-Mobile hebt aangeschaft moet je dit opzeggen bij Chubb of Ace Insurance. Je moet er maar op komen. Ik moet wel vermelden dat dit opzeggen van de verzekering gelijk de maand hierna er vanaf gegaan is. Enkel je polis gegevens bij de hand, invoeren en verzenden. Heel veel succes.

Terug keren naar alle verzekeringen?

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.