Direct online een autoverzekering afsluiten

Direct online een autoverzekering afsluiten, is dat eigenlijk wel mogelijk? Wanneer je een grote vergelijker neemt, zoals bijvoorbeeld Independer, dan zou je zeggen van wel. Zij beweren dat je binnen enkele minuten online je autoverzekering kunt afsluiten. Volgens mij moet je toch aan bepaalde voorwaarden voldoen en eerst de nodige gegevens invullen. Hier moet dan eerst goedkeuring aan gegeven worden, door de desbetreffende verzekeraar. Ben je dan al niet een paar dagen verder? Dit klinkt mij in ieder geval wat te opdringerig!

Ben je verplicht een autoverzekering af te sluiten

Elke Nederlander is verplicht om minimaal een WA-verzekering af te sluiten. Schade aan derden wordt dan geheel vergoedt. Waar moet je allemaal op letten bij het afsluiten van een autoverzekering.

Wat je nodig hebt voor het afsluiten van een autoverzekering zijn de volgende zaken

Jouw kenteken

Welke dekkingsvorm wil je

Hoeveel schadevrije jaren heb je al

NAW gegevens

Meldcode van je auto

Welke aanvullende verzekeringen zijn er

WA-plus

All-risk

Een Rechtsbijstandverzekering

Een no-claim beschermer

Pechhulp

Ongevallen-inzittenden verzekering

Wat is de goedkoopste autoverzekering in Nederland

Gemiddeld genomen kost een autoverzekering in Nederland ergens tussen de 40 en 80 euro per maand. Er zijn echter volop mensen die véél meer betalen, maar ook talloze personen die véél minder betalen. In het artikel “goedkoopste autoverzekering” laat ik je een aantal verzekeraars zien die voor jou de goedkoopste autoverzekering tonen.

Kan ik een autoverzekering afsluiten voor mijn kind

Dit is wel mogelijk, maar zeker niet aan te raden. Verzekeraars stellen niet diepgaande vragen, wat wel zou moeten vind ik. Wil je hier toch het fijne van weten lees dan “Kan ik een autoverzekering afsluiten voor mijn kind”

Hoe werkt het stopzetten van een autoverzekering

Na het afsluiten van een autoverzekering, zit je hier minimaal 1 jaar aan vast. Na deze periode wordt dit omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand, wanneer je je autoverzekering wilt stopzetten. Vervolgens is dit elke maand opzegbaar.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.