ANWB voor contact en service, rechtstreeks naar website

anwbVoor verzekeringen moet u bij de ANWB contact opnemen met 088 2692222. U wordt rechtstreeks geholpen met adviezen en eventuele vragen. Ook bestaat de mogelijkheid om hun te mailen. Dit is een algemeen nummer waar u ook terecht kunt voor onder andere reisadvies en toerisme. Onderstaande telefoonnummers bieden u ook direct hulp.

 

 

 

Hoofdkantoor                   088 2692999

Wegenwacht                    088 2692888       Pechhulp

Auto advieslijn                 088 2695000       Advies nieuwe en gebruikte auto’s

Keuringen                        088 2692825       Informatie autokeuringen

Vaarbewijzen                   088 4564567        Informatie voor klein vaarbewijs

Verkeerslijn                      0999622              Informatie over files in Nederland

Slachtofferlijn                   088 2697766       Informatie voor verkeersslachtoffers

Schade melden

U kunt uw schade online melden of via een schadeformulier. Bij bijvoorbeeld verlies van bagage of schade aan voorwerpen neemt u direct met de ANWB contact op. Uw schade wordt doorverwezen. De ANWB contact Unigarant, dochter van de ANWB. Het telefoonnummer van de ANWB Schade Helplijn is 088 2692837. Het schadeformulier kan opgestuurd worden naar ANWB Verzekeringen t.a.v. afdeling Schade Postbus 999 7900 AZ Hoogeveen. Voor eventuele andere vragen kunt u 088 2692222 bellen of per email uw bericht versturen.

 

Fietsverzekering ANWB

Bij het afsluiten van een fietsverzekering van de ANWB krijgt u als lid korting.

 

Caravanverzekering ANWB

Ook bij het afsluiten van een caravanverzekering gelden dezelfde regels. Zowel in 2012 als in 2013 wordt 10% op uw maandpremie in mindering gebracht wanneer u lid bent van de ANWB.

 

Soorten verzekeringen ANWB

Alle andere soorten verzekeringen van de ANWB achter elkaar zijn: Autoverzekering, Bootverzekering, Bromfietsverzekering, Camperverzekering, Caravanverzekering, Fietsverzekering, Motorverzekering, Oldtimerverzekering, Scooterverzekering, Scootmobielverzekering, Doorlopende reisverzekering, Kortlopende reisverzekering, Annuleringsverzekering, Reisverzekering, Recreatiefverzekering, Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Ongevallenverzekering, rechtsbijstandsverzekering en Woonhuisverzekering.

 

Klachten over vakantie

Bij thuiskomst van uw vakantie dient u zo snel mogelijk, uiterlijk binnen een maand, uw klacht schriftelijk in te dienen. Zaak is om zo specifiek mogelijk aan te geven wat de klacht precies in houdt. Om een snelle en adequate afhandeling te bevorderen zijn verklaringen, rekeningen en eventuele foto’s nodig om een goed beeld te krijgen van het exacte voorval.

Voor meer informatie of hulp kunt u rechtstreeks naar hun website ANWB contact en service.

Dit bericht is geplaatst in ANWB verzekeringen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.