Opstalverzekering Archive

Opstalverzekering vergelijken

Posted juni 15, 2014 By admin

opstalverzekering wanneer bent u verzekerd?

Opstalverzekering vergelijken kost tijd, maar kan u veel geld besparen.

Bij een opstalverzekering bent u verzekert voor de opstal. Dit houdt in dat deze opstalverzekering de schade dekt aan uw woning, maar niet de grond die daar bijhoort.. Ook wat aan het huis vastzit hoort hier bij ,zoals een schuur of een garage. Dus alles wat zich in het huis bevind, zoals bijvoorbeeld een televisie, gordijnen of een bankstel, behoren tot de inboedel. Voor die zaken heeft u een inboedelverzekering nodig. De herbouwwaarde van uw huis is dus bepalend. Dit is dus het bedrag wat betaald moet worden om precies een zelfde soort huis neer te zetten.
Opstalverzekering dekt schade bij een aantal zaken:

  • Brand
  • Waterschade
  • Inbraak
  • Schade aan vloeren

Wat moet u doen?

Stel u kiest voor een AEGON-verzekering. Hier staan aan welke voorwaarden de schade moet voldoen, bij een opstalverzekering waarbij uitgekeerd wordt. Het hangt van de volgende punten af hoe hoog de premie zal bedragen.
Hoogte van het bedrag u wilt verzekeren.
Als u ook verzekert wil zijn voor schade aan de fundering, dient u dit wel extra aan te vragen.Dit zit er niet standaard bij.

Voorwaarden

Mocht u om wat voor reden dan ook niet meer kunnen verblijven in uw woning dan wordt dit ook vergoed. U bent nooit onderverzekerd en de werkelijke kosten die gemaakt zijn worden in alle gevallen vergoed. Als u schade hebt dan kun je (088)3440000 bellen. Dit kan de gehele week.Zij sturen dan gelijk een expert. Uiteraard is het mogelijk om verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken. Dit is heel makkelijk om zelf te doen. Slechts een aantal vragen die u moet beantwoorden en u weet de premie die u moet betalen. Dit is een proefberekening. Het exacte bedrag wordt later vastgesteld. De consumentenbond laat grote premieverschillen zien, bij een opstalverzekering. U zult versteld staan dat u tientallen euro’s kunt besparen per jaar. Dus lees de voorwaarden door en laat u goed informeren.

Wilt u meer weten over een opstalverzekering, dan verwijs ik u naar wikipedia.org/wiki/Opstalverzekering.

Lenen zonder BKR

Be the first to comment